divendres, 15 de febrer del 2013

MANIFEST EN DEFENSA DE L’ESCOLA JOAN COROMINES DE MATARÓ


L’Associació de Familiars d’Alumnes de l’escola pública Joan Coromines de Mataró volem expressar la nostra preocupació i decepció.
Preocupació perquè la direcció de Serveis Territorials del Maresme ens ha comunicat la seva intenció de tancar una de les dues línies de P3 del nostre centre el curs vinent, al·legant que preveu menys matriculacions, malgrat que la planificació que fa el mateix Ajuntament de la ciutat no només contradigui aquesta decisió sinó que aposti per ampliar una línia a l’escola pública Àngela Bransuela.
I decepció perquè tot i haver demostrat que el Joan Coromines té prou demanda, segons ens va informar el regidor d’Educació, Pere Galvany, sembla que l’única línia activa de P3, tant pública com concertada, que no s’obriria el curs vinent seria la del Coromines.
Els pares i les mares dels infants de l’escola Joan Coromines volem expressar que ens neguem que el Departament d’Ensenyament ens tanqui una línia el curs vinent.
Perquè el Coromines és una escola d’èxit, tot un referent en educació moderna, amb un model pedagògic innovador que enriqueix el sistema educatiu mataroní i català, un projecte que ja posa en pràctica bona part d’aquesta revolució educativa que acaba d’impulsar el Departament. Com a comunitat d’aprenentatge, el Coromines és una escola que integra, que treballa amb l’entorn, amb el barri, amb la ciutat.

És per tot això que no entenem el criteri de la direcció de Serveis Territorials i ens sembla una decisió del totinjustificada.
Demanem el suport de la ciutadania i dels nostres representants a l’Ajuntament i al Parlament, perquè es comprometin a defensar l’escola Joan Coromines i l’escola pública a Mataró davant de Serveis Territorials i de la conselleria d’Educació.
Perquè l’escola Joan Coromines és una escola de tots i per a tots.
FEM PINYA!

enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada