dilluns, 15 d’octubre del 2012

AULA FAMÍLIA


Des de la Diputació de Barcelona ens han fet arribar una proposta per realitzar el taller AULA FAMILIA, subvencionat al 100% pels Serveis d’Educació de la DIBA.

L’AULA FAMÍLIA sorgeix amb la intenció de sensibilitzar i anar obrint espais de diàleg, reflexió i intercanvi entre les famílies, al voltant de l’educació dels fills/es.
Es una proposta que s’ofereix a les famílies d’un municipi o centre educatiu perquè, d’una manera participativa, puguin reflexionar entorn a  temes d’actualitat relacionats amb el desenvolupament pisco afectiu, intel·lectual i relacional dels seus fills, en base a aportacions teòriques dels docents de l’AULA, tècniques didàctiques i experiències exposades pels participants.

La proposta es genèrica, i entenem que s’ha de fer un treball de contextualització i adaptació de la mateixa en virtut de les característiques dels participants a qui finalment s’adreci.
També considerem important remarcar les limitacions d’aquesta intervenció breu, (dos espais de 1,30h), que s’han de tenir presents en la conducció del taller, ja que segons quins aspectes de les situacions exposades pels participants, desprès no es podran seguir,  ni acompanyar.

Com us podeu imaginar, el taller és obert a totes els escoles, i s’ha de limitar l’actuació a 20 famílies. És un taller dirigit als pares i mares de primària.

Limitarem les places a 20, i es farà per ordre d’arribada de la sol·licitud.

Els dies són el proper 30 d’octubre i el 6 de novembre a les 15h al Centre Tres Roques.

Els interessats es posin en contacte amb l'AMPA que tramitarà la sol·licitud.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada